combikorting vast en mobiel

Meer consumenten profiteren van combivoordeel vast en mobiel bellen

Frank Update: 11 augustus 2021
Leestijd 2 minuten Categorieën: Energie, Internet & TV, Mobiel,

Een vast én mobiel abonnement bij dezelfde provider afsluiten is populair. Er zijn in Nederland nu al zo’n drie miljoen consumenten die dit hebben gedaan. Zo’n gecombineerd abonnement wordt een vast-mobiel abonnement genoemd. Providers bieden hierbij aantrekkelijke kortingen en andere voordelen.

Ziggo en Vodafone marktleider, concurrentie zit niet stil

Ziggo en Vodafone zijn een aantal jaren geleden samengegaan. Dat blijkt goed uit te pakken: VodafoneZiggo is marktleider in vast-mobiele abonnementen. Zij zijn goed voor bijna de helft van alle vast-mobiele abonnementen in Nederland. Bij VodafoneZiggo zijn niet alleen kortingen mogelijk, maar ook extra zenderpakketten en grotere mobiele databundels.

De concurrentie zit natuurlijk niet stil. Zo heeft KPN nu de Hussel-abonnementen, met korting op mobiele abonnementen, een verdubbeling van databundels en een gratis extra zenderpakketten. T-Mobile biedt het Mobiel + Thuis pakket. Hiermee kun je internet, tv, vast en mobiel bellen combineren. Je krijgt dan korting én een hogere internetsnelheid.

Bij de meeste providers geldt dat hoe meer diensten je afneemt, hoe meer korting je krijgt.

combivoordeel in de vergelijker

Eenvoudig vergelijken met combivoordeel.

Ook combivoordeel bij combinatie energie, internet, tv en bellen

Sinds kort zijn de mogelijkheden nóg uitgebreider. Zo kun je bijvoorbeeld je energie-abonnement combineren met internet, tv en bellen! Provider Budget biedt deze mogelijkheid en heeft ook uitgebreide mogelijkheden: energie, internet, tv en vast bellen kun je ook nog eens combineren met mobiel bellen.

Welke providers bieden combivoordeel?

Wat zijn op dit moment de combivoordeel-mogelijkheden bij de bekende providers? We zetten ze voor je op een rijtje:

Kortingen vergelijken

Ben je benieuwd hoeveel korting er voor jou mogelijk is? In onze vergelijkers kun je aangeven van welke provider of energieleverancier je al diensten afneemt. De combikorting wordt dan automatisch meegenomen. Vergelijk hier de prijzen!

Vergelijk internetproviders met kortingVergelijken

Over de auteur

Frank Venendaal
Frank Venendaal

Frank is een expert op het gebied van computers, internetverbindingen en telefonie. Als techblogger schrijft hij artikelen voor diverse websites, waaronder ook KiesZeker.

Tags

  • Ziggo
  • Vodafone
  • Budget
  • Budget Energie
  • T-Mobile
  • KPN

Gerelateerde artikelen

aanleg glasvezelkabels
KPN kan glasvezel nog sneller uitrollen dankzij pensioenfonds ABP

Eric 26 maart 2021

Enkele maanden geleden kondigde KPN al aan flink te gaan investeren in het aanleggen van glasvezel. Dit krijgt nu nog een extra boost doordat Nederlands grootste pensioenfonds ABP mee gaat investeren in de aanleg van glasvezelnetwerken. Samen zullen ABP en KPN nog 1 miljard euro extra investeren.

KPN 5G snelste netwerk
Het KPN 5G netwerk als beste getest in Nederland

Eric 10 december 2020

Ieder jaar onderzoeken Connect Magazine en Umlaut de kwaliteit van de mobiele netwerken in Nederland. Dit jaar zijn daarbij voor het eerst ook de 5G netwerken meegenomen. Alhoewel het KPN 5G netwerk nog niet in het hele land beschikbaar is, is het wel als snelste uit het onderzoek gekomen.

zonnepanelen rendabel
Blijft investeren in zonnepanelen rendabel?

Femke 19 september 2023

Investeerde je de afgelopen jaren in zonnepanelen voor je huis, dan was dat waarschijnlijk een van de slimste financiële zetten die je kon doen. Zonnepanelen leveren immers een aanzienlijke verlaging op van je energierekening. Maar de salderingsregeling staat onder druk en energiebedrijven komen met terugleverkosten.

Delta overgenomen door Vattenfall
Vattenfall neemt energieberdijf Delta Zeeland over

Eric 21 januari 2019

Het Zweedse energiebedrijf Vattenfall heeft de energietak van Delta, die onder andere groene stroom aan consumenten en het midden en kleinbedrijf verkoopt overgenomen. voor de klanten van Delta gaat er niets veranderen zegt het bedrijf in een persbericht.