Over KiesZeker

Wat wij bieden

Veel mensen realiseren zich niet dat er veel valt te besparen op vaste lasten. Gewoon door ieder jaar even te checken welke verzekeringen je hebt lopen, of je nog wel bij de juiste provider voor je mobiel, internet, TV en bellen thuis zit en of je energietarieven niet veel lager kunnen. Om deze jaarlijkse check makkelijker te maken heeft KiesZeker diverse vergelijkers samengebracht op één vergelijkssite.

Wij vergelijken voor jou dierenverzekeringen, pechhulp, zorgverzekeringen, autoverzekeringen, alles in 1 internet, digitale TV en telefoon thuis, mobiele abonnementenenergieleveranciers, fietsverzekeringen en reisverzekeringen. Geef heel eenvoudig jouw wensen op en wij tonen je de aanbiedingen die het beste bij jou passen, onafhankelijk, van vrijwel alle aanbieders. Vervolgens kun je je keuze maken en wordt je doorgestuurd naar de website van de desbetreffende aanbieder waar je je veilig en vertrouwd kunt aanmelden en je gegevens invult. Wij zitten daar verder niet meer tussen, wij bewaren ook op geen enkele wijze jouw gegevens, vergelijken doe je bij KiesZeker volledig anoniem.

Onze plannen

Wij werken continu aan de uitbreiding en verbetering van het platform. Recent hebben wij een aantal nieuwe vergelijkers toegevoegd en we kijken altijd naar nieuwe diensten en producten die we kunnen vergelijken en waar jij op kunt besparen. Daarnaast voegen we met grote regelmaat nieuwe artikelen toe met bespaartips, reviews en andere zaken die te maken hebben met de producten en diensten die we aanbieden op de website.

Ons verdienmodel

Wanneer je via KiesZeker vergelijkt en via onze website doorklikt naar de aanbieder, dan "ziet" de aanbieder dat je vanaf KiesZeker.nl komt. Als je dan vervolgens klant wordt ontvangen wij een eenmalige vergoeding van de betreffende energieleverancier, provider of verzekeraar. De te ontvangen vergoeding heeft geen enkele invloed op jouw tarieven of op de resultaten en volgorde hiervan in de vergelijkers.

Wie wij zijn

KiesZeker is een handelsnaam en concept van Hestec e-concepts. Hestec bestaat al sinds 2003 en heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van digitale diensten en software.

Wij zijn ingescheven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 69162271 en aangesloten bij het keurmerk WebwinkelKeur.

vergelijk onafhankelijk met webwinkel keurmerk

Heb je vragen? Raadpleeg dan de contactpagina voor ons contactgegevens.

Andere vergelijkingssites

VergelijkBoekhouden: online boekhoudsoftware vergelijken

VergelijkBoekhouden helpt de ondernemer bij het vinden van een administratiepakket dat past bij het bedrijf. Online factureren en boekhouden is tegenwoordig de norm, hiervoor zijn ook veel softwarepakketten beschikbaar met ieder hun eigen kenmerken en doelgroepen. Het kiezen van het juiste pakket kan daardoor lastig zijn. Met VergelijkBoekhouden geef je door middel van filters jouw specifieke voorkeuren op en vervolgens worden de administratiepakketten die daarbij aansluiten gepresenteerd. Alle informatie en objectieve beoordelingen over de software vind je op onze website, een (proef)abonnement afsluiten doe je vervolgens direct op de website van de aanbieder.

Ga naar: VergelijkBoekhouden voor online boekhouden en administratie

Accountlink logo