Alles in 1 vergelijken

Doe de postcodecheck voor alles in één aanbiedingen op jouw adres.

Vergelijk alles in 1 pakkettenVergelijken

Populaire alles in 1 abonnementen

Youfone aanbieding
Alles in 1 30 Mb/s

30 MB internet
46 TV zenders (29 HD)

€ 47,00 p/mnd

Extra voordeel:

eerste 6 maanden € 16,00
p/mnd

1
Odido aanbieding
Alles in 1 50 Mb/s

50 MB internet
67 TV zenders (58 HD)

€ 50,00 p/mnd

Extra voordeel:

eerste 8 maanden € 32,50
p/mnd

2
Budget aanbieding
Alles in 1 100 Mb/s

100 MB internet
79 TV zenders (58 HD)

€ 51,50 p/mnd

Extra voordeel:

eerste 6 maanden € 19,50
p/mnd

3
DELTA aanbieding
Alles in 1 Glasvezel 1000 mb/s

1000 MB internet
73 TV zenders (42 HD)

€ 67,00 p/mnd

Extra voordeel:

eerste 8 maanden € 37,00
p/mnd

4
Youfone aanbieding
Internet & TV 30 Mb/s

30 MB internet
46 TV zenders (29 HD)

€ 46,00 p/mnd

Extra voordeel:

eerste 6 maanden € 15,00
p/mnd

1
Online.nl aanbieding
Internet en TV 50 Mb/s

50 MB internet
81 TV zenders (42 HD)

€ 44,50 p/mnd

Extra voordeel:

eerste 12 maanden € 32,00
p/mnd

2
Odido aanbieding
Internet 50 Mb/s & TV

50 MB internet
67 TV zenders (58 HD)

€ 47,50 p/mnd

Extra voordeel:

eerste 8 maanden € 30,00
p/mnd

3
DELTA aanbieding
TV & Internet 1000 mb/s

1000 MB internet
73 TV zenders (42 HD)

€ 62,50 p/mnd

Extra voordeel:

eerste 8 maanden € 35,00
p/mnd

4
Youfone aanbieding
Internet en bellen 30 Mbps

30 MB internet

€ 33,00 p/mnd

Extra voordeel:

eerste 6 maanden € 16,00
p/mnd

1
Budget aanbieding
Standaard Internet en Bellen 100 Mb/s

100 MB internet

€ 36,50 p/mnd

Extra voordeel:

eerste 6 maanden € 19,50
p/mnd

2
Odido aanbieding
Internet 50 Mb/s & Bellen

50 MB internet

€ 35,00 p/mnd

Extra voordeel:

eerste 8 maanden € 32,50
p/mnd

3
KPN aanbieding
Glasvezel Internet 1000 Mbit/s & Bellen

1000 MB internet

€ 54,50 p/mnd

Extra voordeel:

eerste 6 maanden € 28,25
p/mnd

4
Youfone aanbieding
Internet 30 Mb/s

30 MB internet

€ 32,00 p/mnd

Extra voordeel:

eerste 6 maanden € 15,00
p/mnd

1
Online.nl aanbieding
Internet 50 Mb/s

50 MB internet

€ 32,00 p/mnd

Extra voordeel:

eerste 12 maanden € 25,00
p/mnd

2
Budget aanbieding
Standaard Internet 100 Mb/s

100 MB internet

€ 35,50 p/mnd

Extra voordeel:

eerste 6 maanden € 18,50
p/mnd

3
Odido aanbieding
Glasvezel 400 Mb/s

400 MB internet

€ 50,00 p/mnd

Extra voordeel:

eerste 8 maanden € 30,00
p/mnd

4

Sneller internet en meer TV zenders? Vergelijk de aanbiedingen!

Alles in 1 staat voor internet, TV en telefoon voor bij jou thuis. Eén abonnement voor de drie diensten die jouw huiskamer binnenkomen. Omdat je vandaag de dag keuze hebt uit veel aanbieders van alles in 1 pakketten loont het zeer de moeite om de verschillende aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Of je nu na verhuizing een nieuwe aansluiting nodig hebt of dat je twijfelt of je nog wel het beste beschikbare abonnement hebt op jouw adres. Doe de postcodecheck en zie direct of je een goedkoper alles in 1 abonnement kunt krijgen of juist een abonnement met sneller internet of meer TV zenders. Nadat je een keuze hebt gemaakt is een overstap snel geregeld.

man alles in 1 vergelijken

Bezoekers geven ons gemiddeld een
9.3

Wij zijn lid van:Keurmerk webwinkel vergelijkingssite

Laatst bestelde alles in 1 pakketten

 • 14:47:
  alles in 1 besteld bij
  Ziggo
 • 14:14:
  alles in 1 besteld bij
  Youfone
 • 13:48:
  alles in 1 besteld bij
  Caiway

Gemiddelde besparing: € 134 per jaar!

Bron: geanonimiseerde data van de alles in 1 providers.

Veelgestelde vragen

Regelmatig gestelde vragen over alles in 1 abonnementen.

 • De diensten die in een alles in 1 pakket zitten zou je ook los bij verschillende providers af kunnen nemen. Bijvoorbeeld een abonnement voor televisie bij Ziggo, internet van Freedom en telefoon van KPN. Met wat je dan in totaal betaalt zal je echter veel duurder uit zijn dan wanneer je de diensten in één pakket bij dezelfde provider afneemt. Met een alles-in-1 pakket krijg je namelijk vaak korting omdat je meerdere diensten bij dezelfde provider afneemt. Daarnaast hoef je maar met één klantenservice contact op te nemen als er problemen zijn. Ook ontvang je maar één factuur voor alle diensten, wat de administratie vereenvoudigt.

 • Ja, er kunnen ook nadelen zijn. Als een provider een storing heeft, kan dit invloed hebben op al je diensten tegelijk. Daarnaast kan het zijn dat je voor bepaalde diensten minder keuzevrijheid hebt, omdat je gebonden bent aan het aanbod van één provider.

 • Ja, je kunt vaak overstappen naar een alles-in-1 pakket, zelfs als je al een contract hebt bij een andere provider. De nieuwe provider kan in veel gevallen helpen met het opzeggen van je oude contract. Houd wel rekening met eventuele opzegtermijnen en kosten voor het vroegtijdig beëindigen van je huidige contract.

 • Ja, in de meeste gevallen kun je je alles-in-1 pakket meenemen naar je nieuwe adres. Je moet dit wel tijdig aan je provider doorgeven. Het is ook belangrijk om te controleren of de diensten van je provider beschikbaar zijn op je nieuwe adres, dit kun je doen met onze postcodecheck hierboven.

 • Ja, sommige providers bieden de mogelijkheid om je mobiele telefoonabonnement op te nemen in je alles-in-1 pakket. Dit wordt ook wel een quad-play pakket genoemd. Het voordeel hiervan is dat je ook voor je mobiele diensten maar één factuur ontvangt en mogelijk kunt profiteren van extra voordelen of kortingen.

 • Ja, er zijn speciale alles-in-1 abonnementen voor bedrijven. Deze pakketten kunnen aanvullende diensten bevatten die nuttig zijn voor bedrijven, zoals zakelijke e-mail, webhosting of meerdere telefoonlijnen. Het is belangrijk om de voorwaarden en prijzen van deze pakketten goed te vergelijken, omdat ze kunnen verschillen van de standaard consumentenpakketten.

ALLE VRAGEN

Internet via de kabel of ADSL, is dat nog van deze tijd?

Zeker wel! Als er op jouw adres nog geen glasvezel beschikbaar is, dan hoeft dat helemaal geen probleem te zijn voor snel internet. Zowel via de kabel als ADSL of VDSL kunnen hoge snelheden internet worden geleverd waarbij je prima streamingdiensten zoals Netflix kunt gebruiken.

Vooral via de kabel zijn snelheden leverbaar die niet onderdoen voor de snelheden via glasvezel. Maar ook via VDSL is internet tot bijna een halve Gigabit leverbaar. Bovendien is VDSL eigenlijk al grotendeels glasvezel, alleen de laatste meters vanaf de straatkast tot het aansluitpunt in jouw woning loopt nog via een ouderwetse koperdraad.

alles in 1 via kabel of adsl

Digitale of analoge TV?

Digitaal! Sterker nog, er wordt vrijwel nergens meer analoge televisie aangeboden. Ziggo, de grootste kabelmaatschappij van ons land schakelt het analoge TV signaal gefaseerd uit om ruimte te maken voor meer digitale diensten. Ook de kleinere kabelmaatschappijen zullen deze stap volgen als zij dit niet al hebben gedaan. Zo heeft Caiway dat al in 2010 gedaan.

Overigens wordt bij de alles in 1 pakketten van providers die hun diensten anders dan via de kabel aanbieden (via DSL of glasvezel) altijd al enkel en alleen digitale televisie aangeboden. Analoge TV was er sinds 2006, toen het analoge ether-signaal stopte, alleen nog via de kabel.

Digitale televisie heeft meerdere voordelen. Ten eerste is het beeld veel scherper, steeds meer zenders worden dan ook in HD (High Definition) aangeboden. Een ander voordeel is dat digitale TV veel minder ruimte en capaciteit op het netwerk gebruikt, hierdoor kunnen veel meer zenders worden aangeboden.

Vast bellen, dat is toch iets van vroeger?

Ja inderdaad, vast bellen is al heel oud. Alexander Graham Bell vroeg hier zelfs al in 1876 patent op aan! Maar ondanks dat er tegenwoordig steeds meer mobiel wordt gebeld is de vaste telefoon toch nog lang niet afgeschreven. Wel heeft het wellicht een wat andere functie gekregen. Tegenwoordig is het namelijk meer een back-up, bijvoorbeeld voor als er even geen mobiel bereik of als je telefoon net leeg is op het moment dat je een belletje moet plegen.

Maar ook in situaties waarbij om je telefoonnummer wordt gevraagd, maar je liever niet meer persoonlijke mobiele nummer wilt afgeven biedt je vaste nummer uitkomst.

En voor de kosten hoef je geen definitief afscheid te nemen van de vaste lijn, in een alles in 1 pakket maakt het voor het abonnementstarief weinig of geen verschil of je nu wel of geen telefonie erbij neemt.

alles in 1 met vast bellen

Is jouw aansluiting snel genoeg? Doe hier de test!

Heb je soms het gevoel dan het internet in jouw pakket minder snel is dan beloofd en waar je voor betaalt? Check het! Met deze speedtest meet je de daadwerkelijke snelheid op dit moment. Er wordt een test uitgevoerd vanaf servers op verschillende locaties. Zorg er bij het testen wel voor dat je internet op dat moment niet wordt gebruikt voor andere toepassingen, zoals downloaden of streamen.

check je internetsnelheid

Alles in één of juist ontbundelen?

Alles-in-1 pakketten, die internet, televisie en vaste telefonie combineren, hebben in de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen. Ze bieden gebruikers het gemak van één provider, één factuur en vaak gereduceerde tarieven in vergelijking met het afnemen van deze diensten bij verschillende providers. Bovendien kan de klantenservice eenvoudiger en efficiënter zijn, aangezien er maar één aanspreekpunt is voor eventuele problemen of vragen.

Echter, de afgelopen tijd is er een trend waarneembaar waarbij consumenten juist kiezen voor het 'ontbundelen' van hun diensten. Dit betekent dat ze ervoor kiezen om hun internet, televisie en telefonie bij verschillende providers af te nemen in plaats van bij één provider.

Deze verschuiving wordt grotendeels gedreven door de veranderende behoeften en gewoonten van consumenten. Velen kijken bijvoorbeeld minder traditionele televisie en kiezen in plaats daarvan voor streamingdiensten zoals Netflix, Disney+ of Amazon Prime. Hierdoor hebben ze geen uitgebreid tv-pakket meer nodig dat bij een alles-in-1 pakket zit.

Daarnaast wordt de vaste telefoonlijn steeds minder gebruikt, omdat mobiele telefonie en online communicatieplatforms zoals WhatsApp of Zoom deze rol hebben overgenomen. Dit maakt de vaste telefonie component van een alles-in-1 pakket vaak overbodig.

Het ontbundelen biedt consumenten meer flexibiliteit om hun diensten aan te passen aan hun specifieke behoeften. Hoewel het misschien wat meer administratie en coördinatie met zich meebrengt, kan het voor sommige consumenten zowel financieel als praktisch gunstiger zijn om losse diensten te kiezen die beter aansluiten bij hun levensstijl en behoeften.

Speciale acties en aanbevolen producten

DELTA DELTA internet & TV
DELTA internet & TV

Nu 3 GigaWifi-punten t.w.v. 169 euro gratis én de eerste 3 maanden korting op je nieuwe abonnement bij DELTA.
Inclusief gratis installatie door een monteur t.w.v. 90 euro!

Extra voordeel:

de eerste 3 maanden

€ 25,00 p/mnd


ACTIE
KPN KPN SuperWifi actie
KPN SuperWifi actie

Bestel nu een internetabonnement van KPN en krijg 2 SuperWifi-punten gratis!

 • Stabiel en snel wifi in je hele huis
 • Geen kabels trekken
 • Super eenvoudige installatie

Extra voordeel:

€ 199,00
Dit is de normale waarde van de Wifi-punten!


ACTIE
Solcon 2 wifi-versterkers gratis
2 wifi-versterkers gratis

Bij het afsluiten van een nieuw glasvezelabonnement krijg je nu tijdelijk
2 wifi-versterkers gratis
t.w.v. € 179,90!
Ook worden tijdelijk geen activatiekosten t.w.v. €25 gerekend.

Extra voordeel:

€ 204,90


ACTIE
Odido 4G voor Thuis
4G voor Thuis

4G voor thuis is ideaal voor locaties waar geen glasvezel, kabel of DSL beschikbaar is.

 • Met wifi router
 • Vast internet via 4G
 • Geen gedoe met kabels
 • Download tot 100 Mbit

AANBEVOLEN

Interessante artikelen over alles in 1

nieuwe Odido shop
Odido: de nieuwe naam van T-Mobile en Tele2

Frank 5 september 2023

T-mobile en Tele2 gaan in Nederland voortaan samen verder onder de nieuwe naam 'Odido'. Terwijl bestaande klanten hun huidige service behouden, introduceert Odido vernieuwde abonnementen, met een onderscheidende familieoptie voor onbeperkte data en bellen.

glasvezel binnenstad Hoorn
Aanleg glasvezel in Hoorn door Odido en KPN

Frank Update: 17 september 2023

Telecomgiganten KPN en Odido hebben aangekondigd afzonderlijk glasvezelnetwerken aan te leggen in de stad Hoorn. Odido, in samenwerking met Open Dutch Fiber, gaat starten. De plannen van KPN zijn nog onduidelijk. Deze ontwikkelingen beloven een breder scala aan internetproviders en snellere verbindingen voor Hoorn.

veilig internetten
Veilig internetten: 8 tips waar je op moet letten

Frank 30 november 2022

Het is uitkijken met wat je doet op het internet. Hackers en andere figuren met minder goede bedoelingen gebruiken het internet om vanuit hun luie stoel geld te verdienen. Met voorzorgsmaatregelen treffen, logisch nadenken en op je hoede zijn voorkom je al heel wat narigheid.