Wat vind jij van KiesZeker?

We hopen dat wij je hebben kunnen helpen met besparen op je vaste uitgaven. Wil je jouw ervaring met onze website delen met ons en andere bezoekers? Dat stellen we zeer op prijs! Wat vind je goed? Wat vind je minder goed of onduidelijk? Of laat gewoon weten dat je blij bent met jouw nieuwe abonnement of contract. Met jouw review kunnen wij onze website nóg beter maken en kun je wellicht ook andere bezoekers helpen.

Deel jouw ervaring met onze website

Omdat een slager ook zijn eigen vlees niet moet keuren hebben we het beheer van de beoordelingen uitbesteed aan een onafhankelijke partij: WebwinkelKeur.

Vul hier je naam en e-mailadres in en je ontvangt van WebwinkelKeur een e-mail met een uitnodiging om een review te schrijven over KiesZeker.

Wij gebruiken je e-mailadres alleen voor het versturen van een uitnodiging voor een beoordeling en wordt nooit getoond op de website.

Wij gebruiken je e-mailadres alleen voor het versturen van een uitnodiging voor een beoordeling en wordt nooit getoond op de website.

Win een Bol.com cadeaukaart!

Als beloning voor de moeite die je neemt om jouw ervaring te delen verloten we iedere maandag een Bol.com cadeaubon ter waarde van 10 euro! Alle reviews van de week daarvoor (maandag t/m zondag) dingen mee. Uiteraard maakt het geen verschil of je beoordeling positief of negatief is.

Vul hieronder je naam en e-mailadres in, schrijf een review en maak ook een kans!

Bol cadeaukaart bij beoordeling

Dit zeggen onze bezoekers

Erica Santos

Geld bespaard met abonnementen via kieszeker. Ik heb ook de bloggen met besparen tips gelezen. Erica.

David Schokker

Bij de autoverzekering vergelijk krijg ik met mijn kenteken maar 1 resultaat. Maar misschien komt dat doordat ik een bestelauto heb, voor veel verzekeringen lijkt dit lastig te zijn. Verder een makkelijke website!

Yurka Hekke

Ik vind dit best een handige website om een goedkoper abonnement te vinden.

Marit Bosch

fijn dat jullie er zijn :)

Marcel

handige website en prettig dat je gewoon rechtstreeks bij de provider aanvraagt. Geen extra partijen ertussen die ook weer over jouw gegevens beschikken

Rob

Veel goedkoper uit met energie direct

Ryanne Groot

Duidelijke website, een verzekering voor mijn puppie besteld.

Leon V.

handige website met goede aanbiedingen

Christel

Een goede aanbiedingen gevonden bij kieszeker, ik hoop dat mijn gasrekening voor 2019 nu mee zal vallen.